Gezochte Tags

Het beste samenbrengen van verschillende werelden PDF Afdrukken E-mail

De wereld wordt met de dag kleiner. Telecom, transport en migratie verbinden de wereldbevolking meer dan ooit met elkaar. Het zakelijke werkveld is daarom globaler en groter dan ooit. Met opwindend veel nieuwe kansen en mogelijkheden. TSR Ventures & Solutions positioneert zich in de voorhoede van deze ontwikkeling, met innovatieve oplossingen op gebied van business process outsourcing, offshoring en global diversity marketing. 

TSR Ventures & Solutions is een organisatie van Nederlandse bodem die actief is in Marokko. Daarbij zetten we onze in Nederland opgedane kennis en ervaring in om iets duurzaam op te zetten in ons land van herkomst. Wij willen daarin het beste samenbrengen van verschillende werelden. Ons doel is om van toegevoegde waarde te zijn, voor zowel de Nederlandse als de Marokkaanse economie. Onze ambitie is groot.

Wij bieden op basis van twee kernactiviteiten oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers: Customer Contact Outsourcing en Online Marketing Strategy. Daarbij werken we nauw samen, voor een optimaal resultaat. Samenwerking in teams en met onze partners, internationaal en lokaal. Passie en toewijding worden daarbij gecombineerd met vakkennis en de inzet van high level technology. Dit vormt de basis van waardecreatie waar onze opdrachtgevers direct de vruchten van plukken. Wij leveren pasklare oplossingen die toepasbaar zijn in vrijwel elke branche. De voordelen voor onze klanten zijn evident: meer voor minder, zorgeloze groei en een verhoogde slagvaardigheid voor een snel veranderende markt.

Bij ons is de werksfeer open en professioneel. Wij vragen van al onze medewerkers een pro-actieve en oplossingsgerichte houding. Wij geloven dat elke mens het in zich heeft om te kunnen excelleren. Daarom stimuleren wij iedere medewerker om zich te ontwikkelen binnen de mogelijkheden, maar vooral ook om zichzelf te zijn, op basis van wederzijds respect. Als onze mensen het niet naar hun zin hebben dan hebben wij dat namelijk ook niet. Zij zijn immers ons belangrijkste kapitaal en de sleutel tot ons succes.

 

Kantoor Nederland

Amsterdam Amstel Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
The Netherlands

E: [email protected]
W: www.tsr-v.com

KVK: 52426009

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © TSR Ventures & Solutions 2007-2020
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TSR Ventures & Solutions, materiaal dat zich op de TSR Ventures & Solutions websites bevindt, of dat op een met de TSR Ventures & Solutions websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.