Gezochte Tags

Missie en Visie PDF Afdrukken E-mail

Er is een voortdurend proces van wereldwijde economische, politieke en culturele integratie. De wereld wordt hierdoor met de dag kleiner. Deze nieuwe wereld biedt vele verborgen schatten en grote kansen. Wij boren deze kansen actief aan door grenzeloos te ondernemen, voorbij landgrenzen en continenten. Wij willen daarbij graag het onmogelijke mogelijk maken en grenzen verleggen, op talloze fronten, voor onze opdrachtgevers en onszelf.

Missie

Wij leveren grensverleggende en mondiale bedrijfsoplossingen vanuit drie disciplines: outsourcing, offshoring en diversity. Daarbij heffen we de natuurlijke barrières op van afstand, tijd en cultuur door de inzet van high level technology en diversity management. Ons doel is om het beste van de globalisatie toegankelijk te maken voor organisaties wereldwijd. Wij leggen daarbij de focus op Business Process Outsourcing, IT Outsourcing en Global Diversity Marketing.

 

Kantoor Nederland

Amsterdam Amstel Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
The Netherlands

E: [email protected]
W: www.tsr-v.com

KVK: 52426009

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © TSR Ventures & Solutions 2007-2020
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TSR Ventures & Solutions, materiaal dat zich op de TSR Ventures & Solutions websites bevindt, of dat op een met de TSR Ventures & Solutions websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.