Gezochte Tags

Erkend ECABO leerbedrijf PDF Afdrukken E-mail

TSR Ventures & Solutions¬†is een door ECABO erkend stage & leerbedrijf. ECABO (Economisch en administratief beroeps onderwijs) is een Nederlandse organisatie die belast is met het opstellen van doelstellingen (competenties) en lesprogramma's voor het middelbaar beroepsonderwijs in het kader van de ‚ÄėWEB‚Äô (Wet educatie beroepsvorming).

Wij zijn erkend voor de volgende opleidingen:

  • Contactcenter Medewerker niveau 3
  • Medewerker ICT¬† niveau 2
  • Medewerker ICT beheer niveau 3
Wij bieden studenten de mogelijkheid zich te ontplooien en te ontwikkelen binnen een internationale omgeving. De student krijgt naast het Nederlands te maken met het Frans, Spaans, Engels, Duits en Arabisch. Dit vormt bij uitstek een goede basis voor studenten die zich op internationaal vlak willen ontwikkelen. Stage lopen bij TSR Ventures & Solutions heeft altijd een win-win uitgangspunt. Wij hechten er een groot belang aan dat scholieren en studenten zich bij ons echt kunnen ontplooien. Hiervoor krijgen zij alle mogelijkheid toe. In nauw overleg met de coördinator  wordt voor de student een programma op maat samengesteld dat uitdagend, prikkelend maar vooral leerzaam is. Van alleen koffie zetten en kopietjes maken wordt niemand wijs.
 

Kantoor Nederland

Amsterdam Amstel Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
The Netherlands

E: [email protected]
W: www.tsr-v.com

KVK: 52426009

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © TSR Ventures & Solutions 2007-2020
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TSR Ventures & Solutions, materiaal dat zich op de TSR Ventures & Solutions¬†websites bevindt, of dat op een met de TSR Ventures & Solutions¬†websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopi√ęren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.