Customer Contact is een vak apart PDF Afdrukken E-mail

Voor uw bedrijf is klantcontact waardevol en onmisbaar. Het is nodig om te vernemen van uw klanten wat ze willen en andersom. Rechtstreeks, op het juiste moment en via de juiste kanalen. De ideale wijze om kennis te maken, behoeften te ontdekken, interesse op te wekken en deze direct om te zetten. Of om uw klanten gewoonweg te verrassen met een uitstekende service, door goed te luisteren, pro-actief te handelen en alle vragen bevredigend te beantwoorden. Optimaal klantcontact is vandaag belangrijker dan ooit.

CallcenterDit brengt voor u diverse uitdagingen met zich mee. Naast speciale technologie heeft u namelijk al snel veel medewerkers nodig. U moet al deze mensen werven, trainen, coachen en voorzien van de juiste middelen. Daarin blijvend investeren. Daarnaast is het runnen van deze operatie niet eenvoudig. Het is gewoon een vak apart. Daarbij kunt u zich maar weinig fouten permitteren. Al snel beheerst deze afdeling dan ook sterk uw bedrijfsvoering.

U wilt echter vrij zijn. Vrij om zich geheel te kunnen richten op uw core business. Met de geruststellende gedachte dat al uw klantcontacten professioneel afgehandeld worden, door een betrouwbare partner. Op basis van duidelijke afspraken, met een heldere kostenplaatje en het liefst tegen een lagere prijs. Bovendien wilt u snel kunnen schakelen, om in te kunnen spelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen. Organisatorisch wendbaar zijn, slank blijven en toch de kracht en doeltreffendheid behouden die u gewend bent. U wilt gewoon zorgeloos groeien en wij helpen u daar graag bij.

Smiling AgentWij zorgen voor optimaal contact tussen u en uw (potenti√ęle) klanten. Massaal contact is namelijk ons vak. Helder, consistent en duidelijk. Met consumenten √©n bedrijven. Zowel inbound als outbound. Alles draait bij ons om klantcontact. Onze mensen zijn daarvoor zorgvuldig geselecteerd en getraind. Doelgericht, klantgericht en verfrissend representatief. Vooraf, tijdens en na elk moment van contact. Bovendien zijn we zeer effici√ęnt met de kosten. Dat is zeker niet omdat we zuinig zijn op kwaliteit, maar omdat we ons werk met plezier doen vanuit een warmer en structureel goedkoper oord. Dit verschil ziet u dan ook beslist terug in ons tarief. Onze oplossingen zijn schaalbaar en omvatten het gehele klantcontactproces. Of het nu gaat om verkoop, service, onderzoek of retentie, wij zijn de aangewezen partij voor het organiseren en optimaliseren van uw klantcontact.

 

Kantoor Nederland

Amsterdam Amstel Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
The Netherlands

E: [email protected]
W: www.tsr-v.com

KVK: 52426009

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © TSR Ventures & Solutions 2007-2020
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TSR Ventures & Solutions, materiaal dat zich op de TSR Ventures & Solutions¬†websites bevindt, of dat op een met de TSR Ventures & Solutions¬†websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopi√ęren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.