Gezochte Tags

Voordelen TSR Ventures & Solutions PDF Afdrukken E-mail

In tegenstelling tot anderen is offshoring niet iets wat we even erbij doen. Het is namelijk gewoon onze core business. TSR Ventures & Solutions is ontstaan vanuit de offshore gedachte en van de grond af aan zo opgebouwd. Zo schenken wij dus veel aandacht aan de processen rondom offshoring. Op gebied van kwaliteit en performance, maar ook op gebied van transitie en offshore project management.

Management van Nederlandse bodem

U wilt graag offshoren maar zonder te veel culturele aanpassingen? Wij zijn het eerste offshore contact center actief in Marokko waarvan het management volledig van Nederlandse bodem is. Dit betekent zaken doen op een Nederlandse manier, zoals u gewend bent. 

Presence in Nederland

Als offshore contact center hebben we ook tastbare aanwezigheid in Nederland. Onze afdeling business development is gevestigd in Nederland en staat altijd paraat om bij u of bij ons op kantoor alle zaken te bespreken.  

We werken enkel met remigranten voor de Nederlandse markt

Het grote verschil tussen ons en andere offshore contact centers is dat we voor de Nederlandse markt enkel werken met remigranten. Bij ons kunt u dus eigenlijk niet eens meer uitgaan van nearshoring. Het is gewoon een stukje Nederland in Marokko.

We werken nauw samen met partners om een gestroomlijnde en volledige dienstverlening te realiseren

Wij bieden u graag volledige oplossingen. Dit is onder andere mogelijk door onze nauwe samenwerking met verschillende partners die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Vergeleken met grote gevestigde partijen zijn we klein. We geven echter wel de volle aandacht aan onze opdrachtgevers

 

Kantoor Nederland

Amsterdam Amstel Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
The Netherlands

E: [email protected]
W: www.tsr-v.com

KVK: 52426009

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © TSR Ventures & Solutions 2007-2020
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TSR Ventures & Solutions, materiaal dat zich op de TSR Ventures & Solutions¬†websites bevindt, of dat op een met de TSR Ventures & Solutions¬†websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopi√ęren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.