Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom Topshore Services? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Ontvang HTML?

Gezochte Tags

TSR Ventures & Solutions ontvangt delegatie van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken PDF Afdrukken E-mail
dinsdag 17 maart 2009 10:12

TSR Ventures & Solutions heeft op 16 maart 2009 op offshore locatie in Marokko bezoek gekregen van 8 professionals van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. Op het contact center in Tanger werden zij ontvangen door de directeur van TSR Ventures & Solutions en de project manager van de Nederlandse business afdeling. Bij dit high level bezoek stond de volgende deelvraag centraal: Is outsourcing naar Marokko interessant voor Nederlandse bedrijven? En zo ja, welke takken?

Op de bezochte plek werken ongeveer 35 agents voor Europese opdrachtgevers zowel inbound als outbound in het Nederlands, Frans en Spaans.


 

Kantoor Nederland

Amsterdam Amstel Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
The Netherlands

E: [email protected]
W: www.tsr-v.com

KVK: 52426009

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © TSR Ventures & Solutions 2007-2020
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TSR Ventures & Solutions, materiaal dat zich op de TSR Ventures & Solutions websites bevindt, of dat op een met de TSR Ventures & Solutions websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.