Kernactiviteiten Menu

Gezochte Tags

Disciplines PDF Afdrukken E-mail

TSR Ventures & Solutions is actief binnen verschillende disciplines.

Business Process Outsourcing

Het uitbesteden van werk is niet nieuw. De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden rondom uitbesteden echter wel enorm toegenomen. Dit komt door de opkomst van de informatie- en communicatietechnologie waardoor onze omgaan met informatie totaal anders is geworden. De nieuwste vorm van uitbesteden heet Business Process Outsourcing. Daarbij gaat het om het uitbesteden van één of meer operationele processen aan een externe dienstverlener door de inzet van verschillende IT-middelen. De nadruk ligt daarbij op administratieve back- of frontoffice werkzaamheden. Er zijn verschillende vormen van BPO. Zo behoort het uitbesteden van contact center processen ook tot BPO. Daarnaast kan het echter ook gaan om andere administratieve en ondersteunende processen.

Offshoring & Nearshoring

Het uitbesteden van werk naar lagelonenlanden heeft vaak economische motieven. Wij bieden met nearshoring echter veel meer dan alleen dat. Door onze strategische keuze voor Marokko kunnen wij namelijk een breed scala aan talen professioneel aanbieden: Nederlands, Vlaams, Frans, Spaans, Engels, Duits en Arabisch. En, omdat wij voor onze Vlaamse en Nederlandse activiteiten enkel werken met remigranten kunnen we daarbij haast niet meer spreken van nearshoring. Het is gewoon een stukje Nederland in Marokko.

Diversity

De nieuwe wereld die gevormd is door informatietechnologie kenmerkt zich als een global village. Cultuur en taal zijn vandaag daarom belangrijker dan ooit voor een verhoogd bedrijfsresultaat. Het aanboren van nieuwe markten en kansen betekent steeds vaker rekening houden met andere talen en culturen. Wij slaan voor u deze brug naar morgen.

 

Kantoor Nederland

Amsterdam Amstel Ground, 1st , 2nd and 3rd floor
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
The Netherlands

E: [email protected]
W: www.tsr-v.com

KVK: 52426009

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © TSR Ventures & Solutions 2007-2020
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TSR Ventures & Solutions, materiaal dat zich op de TSR Ventures & Solutions¬†websites bevindt, of dat op een met de TSR Ventures & Solutions¬†websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopi√ęren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.